Wie zijn wij

BoesCampers is een jong bedrijf dat in 2011 van start is gegaan. BoesCampers is opgericht door Frank van Es en Vincent de Boer. Zowel op technisch als op commercieel vlak vullen zij elkaar aan. Beiden hebben een passie voor design, techniek en kwaliteit. 

 

Frank heeft in zijn carière veel ervaring opgedaan als adviseur en interim manager. 10 Jaar geleden heeft hij besloten van zijn hobby zijn werk te maken. Sindsdien ontwikkelt en bouwt hij in regie en op zelfstandige basis expeditievoertuigen. Met de start van BoesCampers wordt de volgende stap gezet om verder inhoud te geven aan deze passie.

 

Vincent is werktuigbouwkundig ingenieur. De afgelopen 8 jaar heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan binnen de meubelmakerij. Zijn eerste interieur voor een camper dateert van 2002. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe producten en alternatieve bouwmethodes voor campers.

 

In de afgelopen 10 jaar zijn zij betrokken geweest bij de ontwikkeling en bouw van diverse campers en expeditievoertuigen. Daarnaast zijn verschillende campers en expeditievoertuigen in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Daarbij werden speciale constructies aan deze voertuigen uitbesteed aan externe partijen. Ook nu wordt nog gebruik gemaakt van de specialistische kennis en ervaring van deze partijen.

 

BoesCampers werkt intensief samen met HAVAST  www.havast.eu . Ons bedrijf is gevestigd naast dat van HAVAST en kunnen daardoor werkzaamheden snel en goed op elkaar afstemmen. Door deze samenwerking hebben wij nagenoeg alle kennis en ervaring in huis om zonder inschakeling van andere partijen campers te produceren. Een bijkomend voordeel voor u is dat de doorlooptijd van de productie van uw camper hierdoor zo kort mogelijk is.

 

 HAVAST voert voor ons ondermeer de volgende werkzaamheden uit:

Het fabriceren van tanks, oberg- en gereedschapskisten
Het fabriceren van subchassis
Het voorbereiden en spuiten van campers
Het aanpassen van rally trucks

 

 

BoesCampers 2020©. Alle rechten voorbehouden.